Brood, daar zit wat in. En bij deze Japanse bakster is dat bij elk brood een verrassing. Op social media kun je haar vinden onder de naam Konel Bread. Ze bakt prachtige broden met allerlei afbeeldingen erin. Dit maakt brood eten voor kinderen nog leuker en lekkerder!

Foto: Konel Bread

Aan de buitenkant zien de broden er nog vrij normaal uit, maar de binnenkant is een kunstwerk! Zo maakt ze dieren of dierenhuiden in het brood, gezichtjes, fruitvormen en andere afbeeldingen. Ook bekende ‘hoofdjes’ zoals die van Minny Mouse of Snoopy verwerkt de bakster in het deeg. Ze wordt hierbij geïnspireerd door haar kinderen en sushi roll art. Het aantal volgers op Instagram groeit en de teller zit momenteel al boven de 160.000. Er zijn veel leuke foto’s en filmpjes te zien op de pagina van @konel_bread.

Klik hier voor de Instagrampagina van @konel_bread

Een luipaard-brood
De luipaard-print is hotter dan hot. Deze kun je dus ook in brood verwerken. Wil je weten hoe? Dit lees je in een artikel van LifeBuzz (Engels). In de foto’s wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze print verwerkt in het baksel. Bizar hoe realistisch dit eruit ziet! Kijk je liever een how-to filmpje? SuzelleDIY postte er eentje op YouTube en leert het je!

Foto: Konel Bread

In het filmpje hieronder zie je een verzameling van haar kunstwerken

https://www.youtube.com/watch?v=Sxe71lTHJG8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *