1. Bosch HRA534BS0.

Bosch HRA534BS0. oven

5/5

Met de Bosch HRA534BS0. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch HRA534BS0. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch HRA534BS0. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht30 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stoomschaal
Oven/magnetron functiesGrill, Oven, Stoom
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand, Stoom
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch HRA534BS0. oven

De Bosch HRA534BS0 combi oven is een revolutionaire keukenoplossing. Met twee reinigingssystemen wordt de binnenruimte optimaal gereinigd. De oven heeft een katalytische wand die vetten en vuil absorberen. Wanneer de temperatuur van de oven de 200 graden Celsius overschrijdt, wordt het vuil verbrand. Daarnaast zorgt het Cleaning Assistance systeem ervoor dat het vuil in de oven losgeweekt wordt met stoom. Je hoeft alleen nog maar een doekje te gebruiken om de oven schoon te maken. Met de gedeeltelijke stoomfunctie bereid je vlees, brood en gebak met topklasse bereidingskwaliteit. Daarnaast biedt de oven de mogelijkheid om de schotels op meerdere inschuifhoogtes te bakken met turbo hetelucht. Op deze manier worden jouw ovenschotels sneller en gelijkmatiger verwarmd. Deze combi oven van Bosch is een uitgebreide keukenoplossing die veel mogelijkheden biedt voor het bereiden van gerechten.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is alleen geschikt voor het rijzen van deeg of het bakken van brood. De oven met EcoClean heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt

    .

    Met het Cleaning Assistance reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom.

Minpunten
  • De oven heeft geen aanpasbare luchtvochtigheid waardoor je broodjes niet knapperig worden

    .

    De oven heeft ook geen zachtsluitende deur.

Veelgestelde vragen over de Bosch HRA534BS0. oven

De Bosch HRA534BS0. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch HRA534BS0. oven weegt 30 kg. 

De Bosch HRA534BS0. is een Inbouw oven.

De Bosch HRA534BS0. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch HRA534BS0. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch HRA534BS0. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch HRA534BS0. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stoomschaal.

Deze Bosch HRA534BS0. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven, Stoom. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch HRA534BS0. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch HRA534BS0. oven