1. Kookboeken
  2. Noedels.

Noedels. van Emma de Thouars

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Noedels. van Emma de Thouars. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Emma de Thouars.

Specificaties van het kookboek Noedels.
HoofdauteurEmma de Thouars
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Noedels. van Emma de Thouars

Noedels zijn een van de meest veelzijdige en comfortabele maaltijden van de wereld. Of het nu verwerkt is in een dampende kom soep of een vettige, pittige saus, het is altijd een genot om een flinke dosis noedels te slurpen. Er zijn veel verschillende soorten noedels, van dunne, fijne linten tot lange dikke stukken. Emma legt in haar boek uit hoe je verschillende soorten noedels kunt maken en waar je op moet letten als je verschillende noedelgerechten maakt. Noedels zijn heerlijk om mee te variëren, zo kun je er veel verschillende gerechten mee maken. Of je nu een klassieke chow mein gaat maken, of een Japanse Ramensoep, of een heerlijke pastasalade: met noedels kun je eindeloos variëren. Het boek bevat ook noedelgerechten uit andere delen van de wereld, zoals de Chinese Szechuan noedels of Thaise Pad Thai. Kortom, als je op zoek bent naar een lekker en veelzijdig comfortfood, dan is dit boek met noedelrecepten iets voor jou.

Veelgestelde vragen over het kookboek Noedels. van Emma de Thouars

Het boek Noedels. is geschreven door de auteur Emma de Thouars. 

Het kookboek Noedels. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Noedels. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Noedels. van Emma de Thouars uitgebracht. Het kookboek Noedels. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038812939.

Het kookboek Noedels. van Emma de Thouars valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken