1. Kookboeken
  2. Keto-dieet Het 4-weken plan.

Keto-dieet Het 4-weken plan. van Jane Faerber

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Keto-dieet Het 4-weken plan. van Jane Faerber. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jane Faerber.

Specificaties van het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan.
HoofdauteurJane Faerber
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijCentrale Uitgeverij Deltas
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan. van Jane Faerber

Keto-dieet Het 4-weken plan is het perfecte boek voor wie wil afvallen en gezonder willen leven. In dit boek leer je hoe je je lichaam in ketose kan brengen. Dit boek bevat een eenvoudig 4-wekenplan vol heerlijke, koolhydraatarme gerechten. Je kunt kiezen uit meer dan 75 gloednieuwe keto-recepten die je helpen bij het verliezen van gewicht. Auteur Jane Faerber geeft je ook concrete tips om succesvol uit de startblokken te komen. Zo leer je wat de typische beginnersfouten zijn en wat je het beste wel en niet kan eten. Keto-dieet Het 4-weken plan is het perfecte boek voor wie wil afvallen en gezonder willen leven. In dit boek leer je hoe je je lichaam in ketose kan brengen door gedurende een aantal weken weinig koolhydraten en veel gezonde vetten te eten. Door de vetverbranding te activeren en gewicht te verliezen, verhoog je je energieniveau. Met de meer dan 75 koolhydraatarme gerechten en suggesties voor iedere maaltijd hoef je je niet druk te maken over het tellen van calorieën of koolhydraten. Auteur Jane Faerber biedt je ook praktische tips zoals wat de typische beginnersfouten zijn. Met dit boek kun je in slechts 4 weken genieten van een gezond en blijvend keto-dieet.

Veelgestelde vragen over het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan. van Jane Faerber

Het boek Keto-dieet Het 4-weken plan. is geschreven door de auteur Jane Faerber. 

Het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Centrale Uitgeverij Deltas heeft het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan. van Jane Faerber uitgebracht. Het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789044759303.

Het kookboek Keto-dieet Het 4-weken plan. van Jane Faerber valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken