1. Kookboeken
  2. Chin. Ind. Rest. kookboek.

Chin. Ind. Rest. kookboek. van Danny Lee

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Chin. Ind. Rest. kookboek. van Danny Lee. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Danny Lee.

Specificaties van het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek.
HoofdauteurDanny Lee
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek. van Danny Lee

Met deze gedachte in gedachten heeft uitgeverij YYY een uniek kookboek uitgebracht dat de culinaire geschiedenis van Chinees-Indische restaurants in Nederland en Vlaanderen in kaart brengt. De gerechten zijn geïnspireerd op de klassieke gerechten die werden geserveerd in Chinees-Indische restaurants. Het boek bevat veel informatie over de culturele achtergrond en de ingrediënten die worden gebruikt. Het boek bevat meer dan 60 authentieke recepten, zoals loempia's, kip saté, bami en nasi goreng. U kunt zelfs de meest klassieke Chinees-Indische gerechten zoals dim sum, Kantonnse eend en Pekingeend maken. Naast de recepten bevat het boek ook originele foto's en informatie over de Chinees-Indische cultuur. Het Chin. Ind. Rest. kookboek is een ideale manier om kennis te maken met deze heerlijke cultuur. Dit boek is een must-have voor iedereen die de authentieke Chinees-Indische keuken wil ontdekken!

Veelgestelde vragen over het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek. van Danny Lee

Het boek Chin. Ind. Rest. kookboek. is geschreven door de auteur Danny Lee. 

Het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek. van Danny Lee uitgebracht. Het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038812274.

Het kookboek Chin. Ind. Rest. kookboek. van Danny Lee valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken