1. Kookboeken
  2. Persiana elke dag.

Persiana elke dag. van Sabrina Ghayour

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Persiana elke dag. van Sabrina Ghayour. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sabrina Ghayour.

Specificaties van het kookboek Persiana elke dag.
HoofdauteurSabrina Ghayour
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
KeukenArabisch
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Persiana elke dag. van Sabrina Ghayour

Met Persiana elke dag wordt de rijke Perzische keuken toegankelijk voor iedereen. Sabrina Ghayour levert met haar boek een geweldige bijdrage aan de culinaire wereld. De recepten zijn zo gemaakt dat je met ingrediënten die je gewend bent eenvoudig en met weinig moeite een heerlijk maal op tafel kunt toveren. De gerechten zijn smaakvol, eenvoudig en betrouwbaar. Er zijn recepten voor zowel vegetariërs als veganisten en er is voor ieder wat wils. Bovendien is er voor elk wat wils: van kleine gerechten als gebakken haloumi met citroen, wilde tijm en honing tot ovenschotels, salades en desserts zoals trifle met rabarber, rozenwater en pistache. Met Persiana elke dag kun je je eigen Perzische avontuur beleven. De gerechten zijn eenvoudig te bereiden en zullen je verrassen met hun smaak en delicate geur. Laat je inspireren door Sabrina Ghayour en ontdek de rijke Perzische keuken met Persiana elke dag.

Veelgestelde vragen over het kookboek Persiana elke dag. van Sabrina Ghayour

Het boek Persiana elke dag. is geschreven door de auteur Sabrina Ghayour. 

Het kookboek Persiana elke dag. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Persiana elke dag. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Persiana elke dag. van Sabrina Ghayour uitgebracht. Het kookboek Persiana elke dag. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461432803.

Het kookboek Persiana elke dag. van Sabrina Ghayour valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Arabisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken