1. Kookboeken
  2. De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel.

De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. van . Een kookboek bestaande uit 384 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s384
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. van

De Vegetarische Zilveren Lepel is een waardevol kookboek met meer dan 200 klassieke en hedendaagse Italiaanse vegetarische recepten. Met deze recepten maakt u gezonde en voedzame maaltijden voor iedereen die minder vlees wil eten. Van klassieke Italiaanse gerechten zoals, Kruidenbrood en Tomatenrisotto met lentegroente, tot hedendaagse gerechten als Kastanjelasagne met pompoen en palmkool, en Bietengazpacho met venkel. De recepten zijn zorgvuldig samengesteld uit de verschillende culinaire culturen, waardoor de Vegetarische Zilveren Lepel een uniek kookboek is. De recepten zijn eenvoudig te volgen en u kunt er zeker van zijn dat uw maaltijden vol smaak zullen zijn. U kunt de Italiaanse keuken op zijn best ervaren met deze Vegetarische Zilveren Lepel!

Veelgestelde vragen over het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. van

Het boek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. bestaat uit 384 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. van uitgebracht. Het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000379033.

Het kookboek De Zilveren Lepel De vegetarische Zilveren Lepel. van valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken