1. Kookboeken
  2. Hete kolen compleet.

Hete kolen compleet. van Jeroen Hazebroek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Hete kolen compleet. van Jeroen Hazebroek. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jeroen Hazebroek.

Specificaties van het kookboek Hete kolen compleet.
HoofdauteurJeroen Hazebroek
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Hete kolen compleet. van Jeroen Hazebroek

Hete Kolen Compleet is een uniek boek dat de gebruiker helpt om de beste kamado-ervaring te creëren. Het boek bevat informatie over de verschillende stijlen van kamado koken, tips en trucs voor het koken met een kamado, recepten voor heerlijke gerechten en een overzicht van de beste kamado-producten. Het boek is voorzien van meer dan 200 pagina's met informatie over het koken met een kamado en een gedetailleerde handleiding voor het gebruik van de kamado. De informatie is duidelijk, nauwkeurig en toegankelijk en er staat duidelijk in welke producten je nodig hebt om jouw kamado-ervaring te verbeteren. Het boek bevat ook verschillende recepten die je kunt maken met je kamado, waaronder vlees, vis, groenten, pizza's en desserts. Hete Kolen Compleet is een must-have voor kamado-liefhebbers. Het boek biedt een duidelijk overzicht van de verschillende stijlen van kamado koken, tips en trucs voor het maken van heerlijke gerechten en een gedetailleerde handleiding voor het gebruik van de kamado. Het boek is een must-have voor iedereen die de beste kamado-ervaring wil creëren!

Veelgestelde vragen over het kookboek Hete kolen compleet. van Jeroen Hazebroek

Het boek Hete kolen compleet. is geschreven door de auteur Jeroen Hazebroek. 

Het kookboek Hete kolen compleet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Hete kolen compleet. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Hete kolen compleet. van Jeroen Hazebroek uitgebracht. Het kookboek Hete kolen compleet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059568358.

Het kookboek Hete kolen compleet. van Jeroen Hazebroek valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken