GS – Heb je al gehoord van de wonderpan? Vroeger werd hij veel gebruikt: de mini-oven voor op het fornuis. Met de wonderpan bak je heerlijke cake, taart en brood op uw fornuis. De wonderpan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook inductie, houtkachel en petroleumstel.

Positief
De wonderpan werd gepresenteerd op Festival Zoet. Volgens eigenaren Peter en Rianne waren de reacties heel positief. “We kregen vaak de opmerking te horen dat oma deze pan ook had. Het is echt een nostalgisch product. De smaak van de gebakken producten is heerlijk, net iets lekkerder dan een baksel uit de oven!”

Wonderpan op Festival Zoet.

Handig
“De wonderpan is overal te gebruiken. Neem hem zeker mee op vakantie, want dan kun je hierin ook broodjes afbakken. Daarnaast is de wonderpan handig in gebruik, zuinig met energie en makkelijk schoon te maken. Ook is hij onverwoestbaar!” Wil je alle nieuwtjes van De Wonderpan volgen? Check dan hier de Facebookpagina.

Bestellen
Wil je hem bestellen? Dat kan hier. In augustus 2018 krijg je via www.dewonderpan.nl er nog twee gratis receptenboekjes bij ter waarde van 15,90. Als je de Wonderpan en beide boekjes in de webshop bestelt, kun je de kortingscode ‘zoet’ gebruiken om de €15,90 van de boekjes weer in mindering te brengen op het totaalbedrag. 

Hoe werkt het?
Het principe van de wonderpan is heel eenvoudig. De buitenpan is eigenlijk een mini-oven en de binnenpan is de bakvorm. De bodemplaat wordt verwarmd op het fornuis. De warmte stijgt op door het gat in het midden en verlaat de pan weer via de ventilatiegaten. Daardoor wordt de warmte heel gelijkmatig verdeeld, zodat het baksel overal goed gaar wordt. Een normale oven moet eerst voorverwarmd worden en daarna op een vrij hoge temperatuur worden gehouden. Bij de wonderpan is de bakvorm de oven zelf. De temperatuur in de pan is ook veel lager. Dat kost veel minder energie en het baksel zal niet snel verbranden.

Op zoek naar een recept? Maak bijvoorbeeld een overheerlijke cake van biscuitdeeg met banketbakkersroom en rode vruchten.

Hieronder een instructiefilmpje over bakken met de wonderpan

https://www.youtube.com/watch?v=M48sCGG57zw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *