1. Kookboeken
  2. Slow cooked.

Slow cooked. van Olivia Andrews

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Slow cooked. van Olivia Andrews. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Olivia Andrews.

Specificaties van het kookboek Slow cooked.
HoofdauteurOlivia Andrews
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Slow cooked. van Olivia Andrews

In Slow cooked vind je 100 recepten die je op verschillende manieren kunt bereiden. Je kunt kiezen voor de slowcooker, het fornuis of de oven. Of je nu wel of geen slowcooker hebt, Slow cooked biedt voor iedereen een passend recept. Geniet van heerlijke curry's of langzaam gegaard buikspek in karamelsaus, maar ook van vijgen-hazelnotenpudding met pure chocolade. Of kies uit soepen, de ultieme bolognese, vegetarische stoofschotels en zoetigheid. Kies je voor Slow cooked, dan krijg je 100 internationale gerechten waarmee je met gemak een gezond en lekker avondmaal op tafel tovert. Wat je ook kiest, je maaltijd is altijd een succes!

Veelgestelde vragen over het kookboek Slow cooked. van Olivia Andrews

Het boek Slow cooked. is geschreven door de auteur Olivia Andrews. 

Het kookboek Slow cooked. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Slow cooked. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Slow cooked. van Olivia Andrews uitgebracht. Het kookboek Slow cooked. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461431400.

Het kookboek Slow cooked. van Olivia Andrews valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken