Intratuin Halsteren staat bekend om haar bijzondere kerstshow. Elk jaar weer wordt er iets nieuws georganiseerd om de klanten te trekken. Dit jaar is er naast de kerstshow ook een andere evenement: Tasty X-mas! Hiervan worden vier avonden georganiseerd en Intratuin belooft een avond vol beleving. In diverse demonstraties komen de nieuwste kersttrends voorbij. Dat worden tasty uurtjes!

Een impressie van de bakgerelateerde producten tijdens de kerstshow van vorig jaar? Check het hier!

Dit jaar organiseert het tuincentrum weer iets nieuws, genaamd Tasty X-mas. Deze avonden worden georganiseerd op 13, 14, 20 en 21 november en elke avond zijn er bekende tv-chefkoks te gast. Dit zijn Julius Jaspers, Robèrt van Beckhoven, Robert Kranenborg en Rudolph van Veen.

Foto: Intratuin

Smullen tijdens Tasty X-mas
De mooiste herinneringen maak je met Kerst en dat doet Intratuin graag samen met jou! Laat al jouw zintuigen prikkelen en beleef het ultieme kerstgevoel tijdens Tasty X-mas. Deze avond staat helemaal in het teken van, je raad het al, Kerstmis! Geniet van heerlijke drankjes en laat je verrassen door een culinaire verwennerij. Smaak dat naar meer? Met de aanschaf van een entreeticket voor één van deze avonden geniet je niet alleen van deze feestelijke avond, maar je profiteert zelfs tot het einde van de kerstshow. Je ontvangt namelijk een voucherboekje boordevol exclusieve aanbiedingen, acties en leuke cadeautjes.

Meer lezen over Robèrt? Klik hier!

Bestellen
Het voucherboekje inclusief entreeticket voor Tasty X-Mas kost €19,99 en is online verkrijgbaar. Vanaf maandag 17-09 kan je ook een ticket kopen bij de servicebalie van Intratuin Halsteren. Klik hier voor meer informatie en om een kaartje te bestellen. 

Deze avond start om 19:00 en zal eindigen tussen 22:00 en 23:00 uur. Heb je online een kaartje gekocht? dan ontvang je het voucherboekje op de avond zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *