1. Kookboeken
  2. Japan: The Cookbook.

Japan: The Cookbook. van Nancy Singleton Hachisu

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Japan: The Cookbook. van Nancy Singleton Hachisu. Een kookboek bestaande uit 464 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nancy Singleton Hachisu.

Specificaties van het kookboek Japan: The Cookbook.
HoofdauteurNancy Singleton Hachisu
Aantal pagina’s464
TaalEngels
HoofduitgeverijPhaidon Press Ltd
KeukenAziatisch, Japans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Japan: The Cookbook. van Nancy Singleton Hachisu

Japan: The Cookbook is een must-have voor liefhebbers van Japanse keuken. Geschreven door Nancy Singleton Hachisu, een van de meest invloedrijke Japanse kookboekauteurs, bevat deze uitgave meer dan 400 authentieke Japanse recepten voor thuiskoks. Dit boek bevat meer dan alleen recepten. Het omvat ook een uitgebreide, toegankelijke inleiding tot de Japanse keuken, waaronder geschiedenis, cultuur en ingrediënten. Het bevat ook informatie over het koken met seizoensgebonden ingrediënten. Ontdek de rijke smaken van de Japanse keuken met deze kookboek. De recepten zijn opgesplitst in verschillende hoofdstukken, waaronder soepen, rijstgerechten, noedels, vlees, vis, groenten en desserts. Bovendien heeft het boek meer dan 400 prachtige kleurenfoto's om de recepten visueel te ondersteunen. Elk recept is gedetailleerd uitgeschreven met de juiste hoeveelheden en stap-voor-stap instructies. Er staan ook suggesties bij voor ingrediëntenvervangingen en aanvullende gerechten. Met behulp van deze complete kookboek kunnen thuiskoks genieten van traditionele Japanse gerechten in hun eigen keuken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Japan: The Cookbook. van Nancy Singleton Hachisu

Het boek Japan: The Cookbook. is geschreven door de auteur Nancy Singleton Hachisu. 

Het kookboek Japan: The Cookbook. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Japan: The Cookbook. bestaat uit 464 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Phaidon Press Ltd heeft het kookboek Japan: The Cookbook. van Nancy Singleton Hachisu uitgebracht. Het kookboek Japan: The Cookbook. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9780714874746.

Het kookboek Japan: The Cookbook. van Nancy Singleton Hachisu valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Japans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken