1. Kookboeken
  2. Lekker Simpel op reis.

Lekker Simpel op reis. van Sofie Chanou

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker Simpel op reis. van Sofie Chanou. Een kookboek bestaande uit 268 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sofie Chanou.

Specificaties van het kookboek Lekker Simpel op reis.
HoofdauteurSofie Chanou
Aantal pagina’s268
TaalNederlands
HoofduitgeverijBertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker Simpel op reis. van Sofie Chanou

Met Lekker Simpel op Reis kun je een culinaire rondreis maken langs verschillende continenten. Deze geheel herziene editie biedt je 125 snelle wereldrecepten aangevuld met 25 nieuwe recepten. Voor elke maaltijd heb je keuze uit verschillende opties, van een Mexicaanse burrito bowl tot een Spaanse Paella, een Amerikaanse cheeseburger of een tikka masala uit India. De bereiding is makkelijk en de ingrediënten zijn te verkrijgen in de meeste supermarkten. Het kookboek is een initiatief van Sofie en Jorrit van Daalen Buissant des Amorie, die ook de succesvolle website www.lekkerensimpel.com hebben opgezet. Deze website heeft inmiddels meer dan twee miljoen unieke bezoekers per maand. Van de kookboeken zijn al meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Wil jij ook een avontuurlijke rondreis maken met de beste wereldgerechten? Koop dan snel dit kookboek en je bent klaar om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker Simpel op reis. van Sofie Chanou

Het boek Lekker Simpel op reis. is geschreven door de auteur Sofie Chanou. 

Het kookboek Lekker Simpel op reis. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker Simpel op reis. bestaat uit 268 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv heeft het kookboek Lekker Simpel op reis. van Sofie Chanou uitgebracht. Het kookboek Lekker Simpel op reis. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461562722.

Het kookboek Lekker Simpel op reis. van Sofie Chanou valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken