Rond Pasen is het meestal zacht weer. De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en je ruikt de lente! Heb jij ook al Paas-bakkriebels? Dat komt goed uit, want hieronder staan vijf fantastische Paastaarten die je echt wilt bakken! En de versiering kan natuurlijk precies zoals jij het wilt. Mét extra veel paaseitjes, gele sprinkeltjes, macarons of van die schattige kuikentjes. Liever lekkere hapjes voor een Perfecte Paasbrunch? Die vind je hier!

SUPERLEUK! Van Blond Amsterdam is er dus ook een speciaal servies voor Pasen. Mokken, borden en zelfs servetten. Zo maak jij je tafel helemaal Paas-proof! Check die leukjes hier!

 1. Met slagroom en advocaat
  Advocaat is echt zo’n product dat perfect bij Pasen past. En de slagroom niet te vergeten! Deze paastaart van Savory Sweets is lekker geel. Zelfs met gele bokkepootjes! Als je deze gaat bakken, kom je helemaal in de Paassferen.
 2. Slof in de vorm van een ei
  Als je naar deze paastaart met frisse mascarponeroom, mango & blauwe bes kijkt, loopt het water je in de mond. Rutger van Rutger Bakt heeft dit heerlijke recept gemaakt. Een fantastische slof inclusief amandelspijs, lemoncurd en mango. 1 woord: YUM!
 3. Cupakes
  Ok, het is dan wel geen taart, maar deze super schattige paascupcakes zijn zo leuk! Je kunt ze in verschillende ‘stadia’ maken en naast elkaar leggen, zodat je het kuikentje langzaam uit het ei ziet komen. Te cute! Hoe je dit doet? Dat lees je op Jouwtaartshop.nl.
 4. Een Bunny Cake
  Ahhh, dit schattige konijntje laat je hart smelten. De how-to is in het Engels, maar de foto’s zeggen eigenlijk al genoeg. Eerst bak je twee (of meer lagen) biscuit. Daarnaast heb je botercreme, witte, zwarte en roze fondant nodig. Check de stap-voor-stap uitleg hier en ga lekker aan de slag!
 5. Paastaart met chocolade en verse bloemen
  Dé perfecte taart om tijdens Pasen op tafel te zetten: een luchtige biscuit met allerlei lekkers, zols abrikozenjam, paaseitjes en advocaat. En in het midden? Een flesje bloemen. Super leuk en zowel heerlijk als gezellig! Je kunt kiezen voor de narcissen, maar ook andere lentebloemen maken het lekker kleurrijk. Dit topstuk is te vinden op de website van CarolaBaktZoethoudertjes.nl

PAAS-COOKIECAKE! De trendy cookiecake ken je wel. TIP: Maak deze eens in de vorm van een ei en beleg ‘m met paaseitjes, eetbare bloemen, mango en gele macarons! Kun je trouwens ook leuk doen met een dripcake, met gele drip!

Meer inspiratie nodig? Check de recepten van BBCGoodfood

De Paastaart van Carola Bakt Zoethoudertjes

TIP! Eetbare bloemen maken een Paastaart nog vrolijker én het ziet er zo lekker lenteachtig uit! Doe hier inspiratie op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *