1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Toetjesbijbel.

Kookbijbels Toetjesbijbel. van Rutger van den Broek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Toetjesbijbel. van Rutger van den Broek. Een kookboek bestaande uit 480 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rutger van den Broek.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel.
HoofdauteurRutger van den Broek
Aantal pagina’s480
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel. van Rutger van den Broek

Met de Kookbijbels Toetjesbijbel in de keuken heb je toegang tot een wereld vol zoete lekkernijen. In dit boek vind je meer dan 300 heerlijke recepten voor toetjes van over de hele wereld. Van fruitige stoofpeerbeignets en sticky toffee cake met butterscotchsaus tot Franse klassiekers zoals crêpes Suzette en crema Catalana. Maar ook voor pudding, slagroom-, chocolade- en rum-rozijnenvla en gegrilde ananas met romige hangop en kokoskruimels, kun je hier terecht. Met de Kookbijbels Toetjesbijbel creëer je bij elk gerecht een feestelijk toetje! De recepten in de Kookbijbels Toetjesbijbel zijn eenvoudig uit te voeren en makkelijk aan te passen aan de beschikbare ingrediënten. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan ingrediënten en technieken, en maak een keer wat anders! Of je nu klassiekers opnieuw ontdekt of je eigen creaties bedenkt, de Kookbijbels Toetjesbijbel maakt het koken en bakken van toetjes een feest.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel. van Rutger van den Broek

Het boek Kookbijbels Toetjesbijbel. is geschreven door de auteur Rutger van den Broek. 

Het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel. bestaat uit 480 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel. van Rutger van den Broek uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048861828.

Het kookboek Kookbijbels Toetjesbijbel. van Rutger van den Broek valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken