1. Kookboeken
  2. Lekker. Gezond. Goedkoop.

Lekker. Gezond. Goedkoop. van Kevin Tatar

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker. Gezond. Goedkoop. van Kevin Tatar. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Kevin Tatar.

Specificaties van het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop.
HoofdauteurKevin Tatar
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop. van Kevin Tatar

Lekker. Gezond. Goedkoop. van de beroemde foodblogger Kevin Tatar (@letskwoowk) biedt je een selectie van voedzame, gezonde maar bovenal betaalbare maaltijden. Creëer zonder stress heerlijke gerechten met behulp van Kevins eenvoudige recepten met verse ingrediënten. Krijg je zelfvertrouwen in de keuken met de talloze ideeën die Lekker, Gezond, Goedkoop je biedt. Ontdek wat je allemaal met de ingrediënten die je al in huis hebt kunt bereiden, krijg tips en trucs om elk gerecht perfect klaar te maken. Krijg de smaakpapillen op scherp met deze receptenboek vol verrassende combinaties en smaken. Kortom, het is tijd om te kwoowk!

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop. van Kevin Tatar

Het boek Lekker. Gezond. Goedkoop. is geschreven door de auteur Kevin Tatar. 

Het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte heeft het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop. van Kevin Tatar uitgebracht. Het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000389407.

Het kookboek Lekker. Gezond. Goedkoop. van Kevin Tatar valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken