1. ATAG BCM46121C.

ATAG BCM46121C. oven

5/5

Met de ATAG BCM46121C. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De ATAG BCM46121C. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 60 cm breed, 57 cm diep en 46 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Grijs.

Specificaties van de ATAG BCM46121C. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen60 cm breedte, 46 cm hoogte en 57 cm diepte.
Inhoud50 l
Gewicht42 kg
KleurGrijs
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenExtra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ATAG BCM46121C. oven

Je bereidt je gerechten eenvoudig in de ATAG BCM46121C in verschillende standen. Met de grill maak je een kaaskrokant laagje op je macaronischotel. Met de pizzastand krijgt je zelfgemaakte pizza een krokante bodem. De deur sluit zacht en voorzichtig, waardoor je er zeker van bent dat de oven goed gesloten is. Wanneer de deur open staat op 20 én 80 graden, blijft deze in de gekozen stand staan. Na gebruik reinig je de oven met Aqua Clean. Voeg hiervoor water toe aan de oven en weekt het vuil los met stoom. Het resterende vocht veeg je vervolgens met een doekje weg. Zo heb je altijd een schone oven.

Pluspunten
  • Met een topklasse bewerkingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Met het reinigingssysteem hydrolyse weekt de oven vuil los met stoom. Kies 1 van de 127 automatische programma's en de oven selecteert de juiste instellingen voor het bereiden van jouw gerecht.

Minpunten
  • De oven heeft geen telescopische rails waarmee je jouw gerecht veilig uit de oven kunt halen zonder je te branden.

Veelgestelde vragen over de ATAG BCM46121C. oven

De ATAG BCM46121C. heeft de volgende afmetingen: 60 cm breedte, 46 cm hoogte en 57 cm diepte. De ATAG BCM46121C. oven weegt 42 kg. 

De ATAG BCM46121C. oven heeft een inhoud van 50 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ATAG BCM46121C. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ATAG BCM46121C. oven is Grijs van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ATAG BCM46121C. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ATAG BCM46121C. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ATAG BCM46121C. oven zijn: Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ATAG BCM46121C. oven