Vind jij het ook zo moeilijk om netjes een cakeje te eten en geen hap uit het cakevormpje te nemen? Daar hoef je je vanaf nu niet meer druk om te maken, want er zijn eetbare vormpjes beschikbaar. Sinds kort is er een nieuwe webshop online waardoor verschillende eetbare producten nu ook toegankelijk zijn voor kleinschalige (thuis)bakkers. Dit vertelt Lotte Jongepier. “Je kunt kleine orders plaatsen die direct uit voorraad geleverd kunnen worden en dit is ideaal voor de kleine ondernemer.”

Eetbare cakevormpjes
Ouwelfabrikant Primus Wafer Paper wil eetbare decoratie, eetbaar printpapier en andere 100% eetbare ouwelproducten in kleinere volumes gaan leveren. “De website www.primus.direct biedt allerlei eetbare producten die gemaakt zijn van ouwel. Naast decoraties en printpapier zijn er ook eetbare cakevormpjes en verpakkingen. De smaak is neutraal, waardoor het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Je kunt je gasten en klanten verrassen met professionele, mooie decoraties en prints.”

Een gebakje in een eetbaar bakje

Lotte besluit: “Een gebakje in een eetbaar bakje, daar maak je als bakker zeker indruk mee. Binnenkort zijn de ouwels ook te personaliseren met je eigen logo en tekst. In plaats van bijvoorbeeld ‘100% volkoren’ kun je straks ook andere zaken op een ouwel laten drukken. Hou dus de webshop in de gaten!”

Meer weten? www.primus.direct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *