Op 3 maart 2019 is de website ThuisbakkersPunt live gegaan tijdens een openingsfeestje bij – en gesponsord door – BBrood Amsterdam. Hierbij waren verschillende thuisbakkers met zelfgemaakte taart aanwezig en ook de stichting Bake for Life. Als hoogtepunt werd een taart aangesneden als symbool dat de website live is. De middag liep uit op een gezellige high-tea waarin veel werd gesproken over bakken, ThuisbakkersPunt en de organisatie Bake for Life. Baknieuws meldde al eerder dat Thuisbakkerspunt thuisbakkers zoekt. Lees het hier.

Feest!

Recepten voor #instagrammable éclairs!

Wat is het ThuisbakkersPunt?
ThuisbakkersPunt is dé vindplaats van thuisbakkers. Thuisbakkers bieden buurtgenoten via de website eigen gemaakt gebak aan. Ook is het een platform voor thuisbakkers om onderling contacten te leggen.

“Baknieuws is dé plek om bakinspiratie op te doen!”

Taart gebakken? Verkoop ‘m via ThuisbakkersPunt!

Goede doel
ThuisbakkersPunt heeft nog een doel: het ondersteunen van thuisbakkers in ontwikkelingslanden. Daarvoor werkt ThuisbakkersPunt samen met Bake for Life. Bake for Life ondersteunt lokale bakkerijen in Oeganda door het verstrekken van microkrediet en door het opleiden en begeleiden van lokale bakkers.

Inschrijven
Inschrijven als thuisbakker op de website kost slechts een euro per maand. Hiervan gaat de helft naar het microkredietproject Bake for Life.

Wil jij als thuisbakker meedoen om nog meer uit je hobby te halen of wil je meer informatie? Ga dan naar www.thuisbakkerspunt.nl – Kijk ook op de website van Bake for Life voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *