Op 9 december gaat Heel Holland Bakt van start. Het langverwachte zesde seizoen begint al later dan andere jaren en krijgt ook meer afleveringen dan de andere keren. Dat vertelde Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden maandag in de talkshow Tijd voor MAX. In totaal zal het nieuwste seizoen negen afleveringen bevatten, één meer dan in de vorige vijf reeksen. Het nieuws werd op 17 september bekend gemaakt op de website van Heel Holland Bakt/Omroep Max.

500 thuisbakkers
Vorige week verscheen er een mysterieus bericht op de social media kanalen van HHB. Veel bakliefhebbers sloegen aan het puzzelen en een aantal van hen ontdekte de geheimen voor de nieuwe reeks van Heel Holland Bakt. Nu mag iedereen het weten. Het populaire programma start op 9 december met 500 thuisbakkers en heeft 9 afleveringen. In de eerste, extra aflevering is te zien hoe vijfhonderd thuisbakkers met elkaar strijden op de Heel Holland Bakt-Proefdag. Hiermee maken zij kans op een van de tien plekken in de reguliere bakwedstrijd

Bakkers klaar? Wachten maar! Over drie maanden gaat je favo show weer beginnen.

In die tussentijd kun jij lekker aan de bak. Check www.baknieuws.nl regelmatig voor heerlijke inspiratie, mooie verhalen, leuke trends en lekkere recepten!

Kun je niet wachten en wil je al in de HHB-sferen komen? Lees hier de blogs van de uitzendingen van vorig seizoen en hoe het nu met de finalisten van toen gaat!

Heel Holland Bakt is vorig seizoen gewonnen door Hans Spitsbaard. Hij was de jongste deelnemer van het bakprogramma. Lees hier meer over het winmoment. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *