Taarten, taarten en nog eens taarten! Het wordt weer lekker smullen na de zomer want het tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen start binnenkort. Dit meldt vier.be. Het programma wordt gepresenteerd door de vrolijke Wim Opbrouck. Dit najaar start de eigen versie van het Britse kijkcijferkanon ‘The Great British Bake Off’ waarin de zender op zoek gaat naar de beste amateurbakker van Vlaanderen.

Surprise!
De tien deelnemers werden op een speciale manier verrast. In plaats van een telefoontje stond er ineens iemand met een Bake Off-taart én het goede nieuws voor de deur. Kijk hier hoe de bakkers erop reageerden.

Tien gepassioneerde amateurbakkers doen binnenkort een worp naar de titel van de beste bakker van Vlaanderen in een tweede seizoen van Bake Off. Wie zijn ze, hoe goed hebben ze het bakken en kneden in de vingers en waarmee hopen ze Vlaanderen te verrassen? Leer hier de tien bakfanaten beter kennen. De jongste deelnemer is Lucas. Hij is 16 jaar en zijn woonplaats is Blankenberge. De oudste is Georges van 59 uit Oeselgem.

Dit najaar zal Bake Off Vlaanderen worden uitgezonden op Vier. Hieronder een filmpje met de flauwste grappen van presentator Wim Opbrouck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *