GS – Veel taarten die tegenwoordig worden gemaakt en gedoceerd zijn prachtig om te zien. Zonde eigenlijk om deze te ‘verstoppen’ in een kartonnen taartdoos. Jouw mooie baksel mag gewoon meteen gezien worden toch? Er is een nieuwe verpakkingstrend waarbij jouw kunstwerk volledig zichtbaar is. Show je taart in een transparante taartstolp. Het is een doorzichtige koker, waarbij je de taart op het deksel plaatst. De deksel is verstevigd met een kartonnen bodem in goud- of zilverkleur. Daaroverheen plaats je de koker als een stolp. De bovenzijde bestaat standaard uit een verlijmde deksel, maar deze kan ook los erop worden geplaatst, zodat je er aan de bovenkant nog bij kunt. Super om op deze manier je taart af te kunnen leveren!

DRIPCAKE maken? Klik hier voor inspiratie

Foto: Sparkly Cakes

Trend in taartverpakkingen
Lotte van cupcakedozen.nl geeft aan dat de vraag naar deze transparante stolpen enorm is. “Ik werd er een tijdje geleden via Instagram op gewezen door Cakesplaza. Ik ben op zoek gegaan naar een proudcent en heb er een gevonden die ze voor ons kon maken. We hebben gemerkt dat het echt een trend is in taartverpakkingen momenteel. Ik krijg zelfs veel aanvragen uit het buitenland nu. Door volume en kwetsbaarheid is dat helaas niet mogelijk. Ze kunnen alleen in Nederland en België worden besteld. Kopers in België betalen wel extra verzendkosten van 25 euro.”

Foto: Feebs Kitchen

Meer informatie
De transparante taartstolp is verkrijgbaar bij de groothandel van cupcakedozen.nl en kost 2,25 per stuk. De stolp heeft een diameter van 21 centimeter en de hoogte kan tot 45 centimeter. Je kunt een cakedrum mee bestellen die precies past in het bodemdeksel. Op deze manier is de taart nog makkelijker aan te snijden en te verdelen.

Cupcakedozen.nl heeft nog veel meer verpakkingen om je baksels mooi te presenteren. Je vindt er mooie en stevige verpakkingen voor je cupcakes, macarons en minicupcakes. Ook etagères, cupcake cups en linten zijn bij dit bedrijf verkrijgbaar. Klik hier voor de website

Gek op cupcakes? Om de lekkerste cupcakes te maken vind je hier tien fantastische recepten om te proberen. Ga je voor Unicorn, Mermaid of Regenboogcupcakes? Aan de slag!

Foto: Cupcakedozen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *