1. Inventum GF461B.

Inventum GF461B.

5/5

Wordt de Inventum GF461B. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Inventum GF461B. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1 kg en een inhoud van 5 l. Scroll verder voor meer informatie over de Inventum GF461B.

Specificaties van de Inventum GF461B.

 

Vermogen3600 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

1 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalKunststof
Gewicht
Inhoud5 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Deksel, Mandje

 

Omschrijving van de Inventum GF461B.

De Inventum GF461B is een handig apparaat om te gebruiken als je lekkere snacks wilt bakken. De twee frituurpannen zijn groot en hebben een inhoud van 500 gram elk. Hierdoor kun je gemakkelijk frietjes en snacks bakken voor 3 tot 4 personen tegelijk. Je stelt eenvoudig de temperatuur in met de draaiknop. De friteuse heeft een speciale koude zone die ervoor zorgt dat frituurrestjes niet aanbranden. Hierdoor gaat je vet langer mee. Na gebruik zijn de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine te stoppen. Je kunt de friteuse ook gemakkelijk opbergen dankzij de inklapbare handvaten.

Pluspunten
  • Met de twee pannen kun je gemakkelijk friet en snacks tegelijk bereiden. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is er minder vaak verversen nodig. Dankzij het uitneembare verwarmingselement is de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Er is geen kijkvenster in de deksel, waardoor je de bereiding niet kunt in de gaten houden met de deksel op de pan.

Veelgestelde vragen over deze Inventum GF461B.

De Inventum GF461B. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Inventum GF461B. is 3600 W.

De Inventum GF461B. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Inventum GF461B. heeft een inhoud van 5 l en een laadvermogen van 1 kg.

De Inventum GF461B. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Inventum GF461B. weegt en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Inventum GF461B. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Inventum GF461B. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Deksel, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Inventum GF461B.