1. Kookboeken
  2. De makkelijke bakplaat.

De makkelijke bakplaat. van Rukmini Iyer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De makkelijke bakplaat. van Rukmini Iyer. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rukmini Iyer.

Specificaties van het kookboek De makkelijke bakplaat.
HoofdauteurRukmini Iyer
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek De makkelijke bakplaat. van Rukmini Iyer

Met de 'Makkelijke bakplaat' kun je makkelijk en smaakvolle gerechten bereiden. Rukmini Iyer, de koningin van de ovengerechten, heeft maar liefst 75 makkelijke, veelzijdige en originele recepten verzameld in haar nieuwe kookboek. Denk aan sardientjes met paprika en amandelen, bietjes-plaattaart met dille en blauwe kaas, cakes, desserts en snacks. Met 'De makkelijke bakplaat' heb je in een oogwenk een heerlijke maaltijd op tafel. Snijd de ingrediënten, meng ze op de bakplaat en laat de oven het werk doen. 'De makkelijke bakplaat' is ideaal voor iedereen die makkelijk en eenvoudig een heerlijke maaltijd op tafel wil zetten. De originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding maken het boek tot een must-have voor in iedere keuken. Met 'De makkelijke bakplaat' heb je altijd een heerlijk gerecht binnen handbereik.

Veelgestelde vragen over het kookboek De makkelijke bakplaat. van Rukmini Iyer

Het boek De makkelijke bakplaat. is geschreven door de auteur Rukmini Iyer. 

Het kookboek De makkelijke bakplaat. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De makkelijke bakplaat. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek De makkelijke bakplaat. van Rukmini Iyer uitgebracht. Het kookboek De makkelijke bakplaat. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023016915.

Het kookboek De makkelijke bakplaat. van Rukmini Iyer valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken