1. Kookboeken
  2. Laura’s bakery, het basisbakboek.

Laura's bakery, het basisbakboek. van Laura Kieft

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Laura's bakery, het basisbakboek. van Laura Kieft. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Laura Kieft.

Specificaties van het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek.
HoofdauteurLaura Kieft
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte Culinair
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek. van Laura Kieft

In Laura's Bakery het basisbakboek vind je de basisrecepten die Laura's Bakery zo populair maken. Heb je moeite met bakken? Dan is dit het boek voor jou! Laura's basisbakboek bevat eenvoudige en duidelijke recepten, waardoor je in een mum van tijd een heerlijke en smakelijke taart, cake of koekjes op tafel zet. Voor beginners en gevorderde bakkers is er ruime keuze aan recepten. Met een goede basis kun je variëren en oneindig veel verschillende baksels maken. Dit boek bevat ook handige tips en trucs om het bakken nog makkelijker te maken. Laura's basisbakboek is een must-have voor iedereen die van bakken houdt en naar eindeloos veel lekkere baksels wil zoeken. Laat je inspireren door de recepten uit dit boek en ga aan de slag in je eigen keuken!

Veelgestelde vragen over het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek. van Laura Kieft

Het boek Laura's bakery, het basisbakboek. is geschreven door de auteur Laura Kieft. 

Het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte Culinair heeft het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek. van Laura Kieft uitgebracht. Het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789462501485.

Het kookboek Laura's bakery, het basisbakboek. van Laura Kieft valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken