GS – Een stroopwafel is een heerlijk product, waar je veel kanten mee op kunt. Dit bewezen Leny d’Hont en Ruud Bak van Stroopwafel & Zo tijdens de beurs Horecava. Zij introduceerden daar de ronde stroopwafelcups. “Hiermee maak je gemakkelijk een lekker stroopwafeldessert. In plaats van de dame blanche kun je in een restaurant nu eindelijk iets origineels bestellen”, vertelde Ruud. “Daarnaast kun je de cups gebruiken als onderdeel van een high tea. Je kunt ze vullen met allerlei zoete en hartige producten. De mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben ze in het klein of in het groot, dus daarmee kun je ook nog variëren.”

LEES OOK: SUIKER MAG WEER

Met de hand
Leny en Ruud staan al enkele jaren met hun opvallende Hollandse wagentje op markten en evenementen. “Per jaar rijdens we zo’n 70.000 kilometer door het hele land om onze stroopwafels aan de man te brengen. Het nieuws van de cups is echt net vers van de pers”, aldus Leny. “We produceren alles zelf in onze woonplaats, de Wouwse Plantage. De cups worden volledig met de hand gemoduleerd. Als je ze nu bestelt, heb je ze over twee dagen in huis.”

LEES OOK: SUIKER MAG WEER

Leny met de stroopwafelcups

Enthousiast
De ondernemers zijn blij met hun nieuwe uitvinding. “Natuurlijk is het nu nog aftasten hoe het gaat lopen, maar de reacties op de horecava waren erg enthousiast. We gaan dit nu verder uitbouwen. Natuurlijk blijven we ook gewoon onze heerlijke stroopwafels leveren. Deze kunnen trouwens ook online worden besteld.”

Klik hier om de website van Stroopwafel & Zo te bezoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *