1. Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

5/5

Wordt de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. is geschikt voor 5 à 6 personen, heeft een laadvermogen van 2 kg en een inhoud van 6 l. Scroll verder voor meer informatie over de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

Specificaties van de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

 

Vermogen1800 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

2 kg
Capaciteit in personen5 à 6 personen
MateriaalKunststof, Metaal
Gewicht4 kg
Inhoud6 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Mandje

 

Omschrijving van de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal is een ideaal apparaat voor iedereen die meer wil dan alleen frietjes. Met dit apparaat kun je namelijk ook snacks, snacks, vis, vlees en zelfs desserts bereiden. Dankzij de 7 automatische programma's heb je met één druk op de knop de juiste instellingen. Zo hoef je hier niet zelf over na te denken. Met deze airfryer bereid je gemakkelijk in één keer frietjes voor 6 personen. De capaciteit van deze airfryer is 2 kilogram, dus je hebt altijd genoeg. Je selecteert de programma's gemakkelijk via het digitale display. Wil je andere bereidingen maken? Dan stel je zelf de gewenste temperatuur en baktijd in via de knoppen op het display. En als je klaar bent, is het apparaat ook gemakkelijk schoon te maken. De mand is namelijk geschikt voor de vaatwasser. Dus met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal krijg je een uitgebreide en veelzijdige airfryer waarmee je allerlei gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Met de 7 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.Met deze hetelucht friteuse kun je frietjes voor 6 of meer personen tegelijk bereiden.De mand is gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Deze heteluchtfriteuse heeft geen koelwand, waardoor de buitenkant tijdens gebruik erg heet is.

Veelgestelde vragen over deze Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. is 1800 W.

De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. is groot genoeg voor 5 à 6 personen. De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. heeft een inhoud van 6 l en een laadvermogen van 2 kg.

De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. weegt 4 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Mandje.


 

Alternatieven voor deze Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.