1. Kookboeken
  2. De ultieme soepmaker.

De ultieme soepmaker. van Joy Skipper

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De ultieme soepmaker. van Joy Skipper. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Joy Skipper.

Specificaties van het kookboek De ultieme soepmaker.
HoofdauteurJoy Skipper
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De ultieme soepmaker. van Joy Skipper

Met De ultieme soepmaker beleef je heerlijke kookavonturen in de keuken. Joy deelt haar liefde voor voeding en kookkunst in dit boek. Dankzij de vele recepten die je met je soepmaker kunt maken, kun je eindeloos variëren met je maaltijden. Ontdek de vele voordelen van de soepmaker en maak je eigen kommen soep met slechts een druk op de knop. Verrijk je maaltijden met kruiden, groenten en andere ingrediënten die je aanspreken. Enjoy de unieke smaken en vooral de vele gezondheidsvoordelen die soep je biedt. Van klassieke bouillons tot moderne soepen, met De ultieme soepmaker kun je genieten van elke hap.

Veelgestelde vragen over het kookboek De ultieme soepmaker. van Joy Skipper

Het boek De ultieme soepmaker. is geschreven door de auteur Joy Skipper. 

Het kookboek De ultieme soepmaker. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De ultieme soepmaker. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek De ultieme soepmaker. van Joy Skipper uitgebracht. Het kookboek De ultieme soepmaker. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048319305.

Het kookboek De ultieme soepmaker. van Joy Skipper valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken