1. Kookboeken
  2. Lisa kookt koolhydraatarm.

Lisa kookt koolhydraatarm. van Lisa Tennebroek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lisa kookt koolhydraatarm. van Lisa Tennebroek. Een kookboek bestaande uit 248 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Lisa Tennebroek.

Specificaties van het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm.
HoofdauteurLisa Tennebroek
Aantal pagina’s248
TaalNederlands
HoofduitgeverijInfo-Media
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm. van Lisa Tennebroek

Product naam: Lisa kookt koolhydraatarm. Product beschrijving: Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl? Probeer dan Lisa's nieuwe kookboek met 190 koolhydraatarme recepten. In dit boek vind je niet alleen gezonde recepten met veel smaak, maar ook een uitgebreide boodschappenlijst, informatie over ingrediënten en macro's per recept, recepten voor gezonde tussendoortjes, en antwoorden op al je koolhydraatarme vragen. De recepten in dit boek zijn speciaal ontworpen om binnen een koolhydraatarme levensstijl te passen. De meeste recepten zijn eenvoudig en snel te maken, maar er staan ook originele en uitgebreidere koolhydraatarme gerechten in. Bij elk recept vind je het aantal calorieën en macro-nutriënten (hoeveel gram eiwitten, koolhydraten, en vetten) en handige tips om ingrediënten en kruiden te variëren. Maar het boek biedt meer dan alleen recepten. Er staan ook nuttige tips in om je koolhydraatarme levenstijl te volgen zonder hongergevoelens. Zo kun je afvallen, ervoor zorgen dat je voldoende energie hebt en je welzijn verbeteren. Dit boek is een must-have voor iedereen die wil afvallen of meer gezondheidsbewust wil leven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm. van Lisa Tennebroek

Het boek Lisa kookt koolhydraatarm. is geschreven door de auteur Lisa Tennebroek. 

Het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm. bestaat uit 248 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Info-Media heeft het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm. van Lisa Tennebroek uitgebracht. Het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789090340340.

Het kookboek Lisa kookt koolhydraatarm. van Lisa Tennebroek valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken