1. Kookboeken
  2. Gruwelijk lekker.

Gruwelijk lekker. van Soraya Riem

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Gruwelijk lekker. van Soraya Riem. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Soraya Riem.

Specificaties van het kookboek Gruwelijk lekker.
HoofdauteurSoraya Riem
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Gruwelijk lekker. van Soraya Riem

Gruwelijk lekker van Soraya Riem is het kookboek voor iedereen die niet te moeilijk wil koken, maar wel heerlijk wil eten. Het boek staat vol met comfortfood, waarvan je watertandend zult worden. Van Doritos-kipwraps tot Korean beef bowls, van halloumibagels tot knapperige onion rings. Geen moeilijk gedoe, gewoon gruwelijk lekkere recepten. Je krijgt er misschien net zoveel plezier in de keuken van als Soraya. Gruwelijk lekker is het kookboek dat geen keuken mag missen. Zelfs als je nog nooit hebt gekookt, zul je er versteld van staan hoe gemakkelijk de recepten te bereiden zijn. Het boek bevat ook originele tips en tricks om je gerecht een extra boost te geven. Laat je verrassen door de unieke combinaties en verander je keuken in een culinaire paradijs. Dankzij Soraya's Gruwelijk lekker kun je elke dag genieten van lekker eten!

Veelgestelde vragen over het kookboek Gruwelijk lekker. van Soraya Riem

Het boek Gruwelijk lekker. is geschreven door de auteur Soraya Riem. 

Het kookboek Gruwelijk lekker. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Gruwelijk lekker. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Gruwelijk lekker. van Soraya Riem uitgebracht. Het kookboek Gruwelijk lekker. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000382392.

Het kookboek Gruwelijk lekker. van Soraya Riem valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken