1. Kookboeken
  2. Intuïtief Eten.

Intuïtief Eten. van Evelyn Tribole

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Intuïtief Eten. van Evelyn Tribole. Een kookboek bestaande uit 368 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Evelyn Tribole.

Specificaties van het kookboek Intuïtief Eten.
HoofdauteurEvelyn Tribole
Aantal pagina’s368
TaalNederlands
HoofduitgeverijI'M A Foodie
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Intuïtief Eten. van Evelyn Tribole

Intuïtief Eten is de revolutionaire antie-dieet methode van diëtisten Evelyn Tribole en Elyse Resch. Met deze methode kun je leren jouw lichaam intuitief en met respect te onderzoeken. Het is een holistische aanpak die je helpt om een gezonde relatie te ontwikkelen met voedsel. Deze methode draait om het luisteren naar je lichaam en het ontdekken van wat echt nodig is. Door deze methode toe te passen zul je een vrijer gevoel krijgen in je relatie met voedsel, waardoor je meer in staat bent om gezonde keuzes te maken. Je zult ook meer begrip krijgen voor wat je lichaam nodig heeft en je leren om je grenzen te respecteren. Intuïtief Eten biedt je de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van levensstijlveranderingen. Je zult ook leren hoe je een gezonde, evenwichtige levensstijl kan onderhouden en hoe je een gezonde relatie met voedsel kan aangaan. Daarnaast zul je leren hoe je je verlangens kan vervullen zonder je zorgen te maken over je gewicht of je eetgewoonten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Intuïtief Eten. van Evelyn Tribole

Het boek Intuïtief Eten. is geschreven door de auteur Evelyn Tribole. 

Het kookboek Intuïtief Eten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Intuïtief Eten. bestaat uit 368 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij I'M A Foodie heeft het kookboek Intuïtief Eten. van Evelyn Tribole uitgebracht. Het kookboek Intuïtief Eten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082700299.

Het kookboek Intuïtief Eten. van Evelyn Tribole valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken