GS- Gabriela van Cupcakelove by GS uit Curaçao startte jaren geleden al met bakken voor feestjes van haar zoon. Ondertussen doet ze veel meer dan dat. “Ik ben nu al meer dan vier jaar bezig met het maken van op maat gemaakte petit fours en sweet tables voor feestjes. Ik ben gespecialiseerd in het verzinnen en maken van mini desserts.”

Foto: Cupcakelovebygs

Ontdekt
Het bedrijf Cupcakelove by GS werd uit nood geboren. “Ongeveer 5 jaar geleden stopte het bedrijf waarvoor ik werkte haar activiteiten en werd ik gedwongen om bakken te gaan gebruiken als een manier om te overleven, omdat ik alleen woon met mijn zoon. Na verloop van tijd ben ik een jaar naar Venezuela verhuisd, waar mijn moeder me aanmoedigde om wat desserts voor haar en haar vrienden te bereiden. Op een middag werd ik ontdekt door feestcoach Gabby Ormo.”

Foto: Cupcakelovebygs

Visuele impact
“Ik maak met name kleine cupcakes zoals red velvet, vanilla cake met jasmijn en rozenwater, guave cake, donuts, browniepops, cakepops, macarons en veel meer. Mijn inspiratie komt van mijn liefde voor kunst en schoonheid. Ik maak graag een herinnering met mijn desserts. Een mooie combinatie van smaken en kleuren die een visuele impact creëren”, vertelt Gabriela. “Het mooist is om iets aan te bieden wat nieuw is, telkens andere smaken te combineren en ervoor te zorgen dat elke hap een feestje is.”

Foto: Cupcakelovebygs

Trendsetter in Curaçao
De bakster volgt de trends en geeft daar haar eigen draai aan. “Ik hou ervan om mijn eigen stijl toe te passen. Ik woon in Curaçao en daar is het concept van ‘sweet table’ en op maat gemaakte petit fours niet zo bekend. Het is leuk om daar trendsetter te zijn.”

Mini
Gabriela bakt elke dag. “Ik geloof dat er altijd een reden is om iets te vieren. En hoe klein je dessert ook is, deze kan zowel mooi als lekker zijn. Ik vind het prachtig om mini-desserts te bereiden. Elk dessert is weer een nieuwe ervaring en mijn eigen stijl onderscheid me ook van anderen. Ik hou ervan om mijn lemon pie cookie shots te maken. Mijn klanten zijn gek op brigadeiros, een Braziliaanse lekkernij. Deze kan worden gevuld met nutella of dulce de leche. Ook de kokosnoot-variant met Belgische chocolade en kokosnoot vinden velen heerlijk.”

Volg Cupcakelovebygs op Instagram

Foto: Cupcakelovebygs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *