1. Kookboeken
  2. The green kitchen smoothies.

The green kitchen smoothies. van David Frenkiel

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens The green kitchen smoothies. van David Frenkiel. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van David Frenkiel.

Specificaties van het kookboek The green kitchen smoothies.
HoofdauteurDavid Frenkiel
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Sappen & Smoothies Boeken

Omschrijving van het kookboek The green kitchen smoothies. van David Frenkiel

De Green Kitchen Smoothies is een kookboek geschreven door David en Luise van de blog Green Kitchen Stories. Het boek is gevuld met een grote selectie aan verfrissende smoothierecepten die je thuis kunt bereiden. De recepten zijn zowel eenvoudig als gezond. Er staan smoothies met verschillende smaken, zoals banaan-kaneel, appel-mango en chocolade-framboos. Ze zijn geïnspireerd op de Scandinavische keuken en zijn allemaal vrij van geraffineerde suikers. De Green Kitchen Smoothies bevat ook veel nuttige tips over voedingsstoffen en ingrediënten. Bijvoorbeeld tips over het kiezen van de juiste ingrediënten, waarom het belangrijk is om seizoensgebonden groenten te gebruiken en hoe je de perfecte smoothie kunt maken voor elke dag van de week. Er staan ook ideeën voor het maken van voedzame maaltijden, zoals zelfgemaakte granola, groene salades, avocado-toast en gezonde hapjes. Zo kun je met de recepten uit de Green Kitchen Smoothies je eetgewoonten op een gezonde manier veranderen.

Veelgestelde vragen over het kookboek The green kitchen smoothies. van David Frenkiel

Het boek The green kitchen smoothies. is geschreven door de auteur David Frenkiel. 

Het kookboek The green kitchen smoothies. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek The green kitchen smoothies. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek The green kitchen smoothies. van David Frenkiel uitgebracht. Het kookboek The green kitchen smoothies. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023014904.

Het kookboek The green kitchen smoothies. van David Frenkiel valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Sappen & Smoothies Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken