1. ETNA CM450RVS.

ETNA CM450RVS. oven

5/5

Met de ETNA CM450RVS. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De ETNA CM450RVS. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,5 cm diep en 45,4 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de ETNA CM450RVS. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 45,4 cm hoogte en 56,5 cm diepte.
Inhoud
Gewicht38,8 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ETNA CM450RVS. oven

De ETNA CM450RVS is een complete oven voor alles wat je maar kunt bedenken. Met de integratie van heteluchtventilatie bak je ook meerdere gerechten tegelijk op verschillende niveaus. Hierdoor hoef je niet meer te wisselen van ovenschalen, waardoor je tijd bespaart. De oven heeft een handige ontdooifunctie, waarmee je je eten makkelijk kunt ontdooien zonder dat het opwarmt. Daarnaast heeft de ETNA CM450RVS ook 13 automatische programma's, waarmee je gemakkelijk de juiste instellingen kunt kiezen voor je gerecht. Zo kook je eenvoudig maaltijden als kip in heerlijke kruidenboter, gezonde groenten en een heerlijke appeltaart. Met de ETNA CM450RVS kan het allemaal.

Pluspunten
  • Met kookkwaliteit van de middenklasse heb je meer mogelijkheden om gerechten te maken. Je bedient de oven redelijk gemakkelijk dankzij het middenklasse gebruiksgemak. In de oven zit een LED-lamp die de hele levensduur meegaat, deze hoef je niet te vervangen.

Minpunten
  • De oven heeft geen deur met zachte sluiting.

Veelgestelde vragen over de ETNA CM450RVS. oven

De ETNA CM450RVS. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 45,4 cm hoogte en 56,5 cm diepte. De ETNA CM450RVS. oven weegt 38,8 kg. 

De ETNA CM450RVS. oven heeft een inhoud van . Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ETNA CM450RVS. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ETNA CM450RVS. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ETNA CM450RVS. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ETNA CM450RVS. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ETNA CM450RVS. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ETNA CM450RVS. oven