1. ETNA CM450ZT.

ETNA CM450ZT. oven

5/5

Met de ETNA CM450ZT. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De ETNA CM450ZT. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,5 cm diep en 45,4 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de ETNA CM450ZT. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 45,4 cm hoogte en 56,5 cm diepte.
Inhoud50 l
Gewicht38,8 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ETNA CM450ZT. oven

Met de ETNA CM450ZT kun je ook eenvoudig de temperatuur instellen. Kies uit een breed scala van temperatuurinstellingen om je gerecht perfect te bereiden. De oven heeft een timerfunctie, zodat je de gewenste bereidingstijd kunt instellen en je precies weet wanneer je gerecht klaar is. Ook heeft de ETNA CM450ZT een speciale 'Grill' functie, waarmee je jouw favoriete gerechten perfect kunt grillen. Ideaal om een lekker stuk vlees of vis te grillen. Met de ETNA CM450ZT maak je de lekkerste gerechten!

Pluspunten
  • Met een middenklasse bereidingskwaliteit heb je meer mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Met middenklasse gebruiksgemak bedient u de oven zeer gemakkelijk. In de oven zit een ledlamp die de hele levensduur meegaat en die u niet hoeft te vervangen.

Minpunten
  • De oven heeft geen deur die zacht dichtgaat.

Veelgestelde vragen over de ETNA CM450ZT. oven

De ETNA CM450ZT. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 45,4 cm hoogte en 56,5 cm diepte. De ETNA CM450ZT. oven weegt 38,8 kg. 

De ETNA CM450ZT. oven heeft een inhoud van 50 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ETNA CM450ZT. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ETNA CM450ZT. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ETNA CM450ZT. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ETNA CM450ZT. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ETNA CM450ZT. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ETNA CM450ZT. oven