1. Kookboeken
  2. 500 sushi.

500 sushi. van Caroline Bennett

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 sushi. van Caroline Bennett. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Caroline Bennett.

Specificaties van het kookboek 500 sushi.
HoofdauteurCaroline Bennett
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
KeukenAziatisch, Japans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 sushi. van Caroline Bennett

Productnaam: 500 sushi. Productbeschrijving: "Met dit boek maakt u de smakelijkste sushi die u ooit hebt geproefd. Er staan meer dan 500 verschillende recepten in, waarmee u kunt variëren van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes. U krijgt een inleiding in het keukengerei en de ingrediënten en smaakmakers die u nodig heeft om sushi te maken. Deze gids bevat ook handige tips en aanwijzingen om sushi te maken, zodat u kan genieten van een heerlijke maaltijd. Caroline Bennett, oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, de originele kaiten-sushibar van Groot-Brittannië, heeft dit boek geschreven. Haar kennis en ervaring staan garant voor een eenvoudige, kwalitatieve en artistieke manier van sushi maken. Met haar recepten kunt u een heerlijke maaltijd creëren, waarvan iedereen kan genieten. Dus als u op zoek bent naar de lekkerste sushi ooit, dan is dit boek voor u gemaakt.".

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 sushi. van Caroline Bennett

Het boek 500 sushi. is geschreven door de auteur Caroline Bennett. 

Het kookboek 500 sushi. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 sushi. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 sushi. van Caroline Bennett uitgebracht. Het kookboek 500 sushi. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048306947.

Het kookboek 500 sushi. van Caroline Bennett valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Japans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken