GS – “Bakken is voor mij pure ontspanning. De laatste jaren bakte ik steeds vaker voor familie en vrienden en zo is het balletje gaan rollen. Vanaf een jaar geleden werd het nog serieuzer en kwam dit op mijn pad. Nu is mijn hobby een bedrijf geworden. Er is tegenwoordig veel vraag naar taarten en cupcakes. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid, want er is altijd wel een reden om een feestje te vieren”, vertelt de enthousiaste eigenaresse van de Cake Shop in Middelburg.

Om bekender te worden met haar cupcakes kwam de inwoonster uit Zeeland op het idee om een pop-up store te openen. Daisy geeft aan dat ze zich focust op twee producten. “Mijn specialiteiten zijn cupcakes en dripping cakes. Het leuke van bakken is dat je heerlijke producten in en op het baksel kunt verwerken en het helemaal naar de smaak van de klant maakt.”

“Cupcakes zijn hier twee dagen in de week verkrijgbaar en de dripping cakes gaan alleen op bestelling. Ik maak taarten voor verjaardagen, bruiloften en diverse andere gelegenheden. Daarnaast sta ik ook open voor aanvragen van bedrijven en horecazaken. Alles wensen zijn bespreekbaar.”

Mijn droom is om bekend te worden in heel Zeeland

Seizoenen
Ze geeft aan dat de eerste bezoekers enorm enthousiast reageerden. “De shop is open vanaf half september en mensen vinden het heel leuk. Daarnaast hoor ik vaak dat mijn winkel zo gezellig is met al die leuke kussentjes”, zegt ze trots. “Met mijn cupcakes speel ik in op de seizoenen. Nu zijn de meeste toppings nog in zomersferen, maar straks ga ik de herfst en winter als thema gebruiken.”

“De cupcakes bak ik een dag van tevoren, de botercreme doe ik er de dag van de verkoop op. Alles zo vers mogelijk. Naast de ‘gewone’ cupcakes’ heb ik ook de gluten- en lactosevrije variant. Daar is ook een goede vraag naar.”

Tot eind november is de popup-store in Middelburg geopend op donderdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Ondertussen is Daisy op zoek naar een ander geschikt pand voor haar Cake Shop. Ze ziet de toekomst positief tegemoet. “Mijn droom is om te groeien en bekend te worden in heel Zeeland. Om dit te realiseren ben ik regelmatig actief op social media en hoop ik natuurlijk op veel positieve mond-tot-mondreclame. Daarnaast ben ik van plan bedrijven te bezoeken met een proefdoosje mini-cupcakes. Bij cake is proeven dé manier om iemand te overtuigen. Ik geloof in mijn producten. Nu de rest van Zeeland nog!”

Meer weten?
Cake Shop
Gravenstraat 12 – Middelburg
cakeshopmiddelburg@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *