GS – Koekjes met chocolate chips erin. Heerlijk om te maken tijdens een regenachtige middag. Of een zonnige. Maar nu even over de chocolate chips zelf, die heerlijke kleine stukjes chocolade. Wist je dat je er veel meer mee kunt doen dan alleen in de koekjes te verwerken? Delish geeft je 25 leuke tips. Baknieuws deelt er hieronder 5 met je. Laat je inspireren en geniet!

1. Bestrooi je pannenkoeken ermee. Een pannenkoekenfeestje is pas echt compleet met chocolate chips. Ook mogelijk op een pannenkoekentaart!

2. In je tosti! Het klinkt misschien vreemd, maar chocolate chips tussen je tosti met brie schijnt een heerlijke combi te zijn. Besmeer het brood met wat boter, beleg met brie, chocolate chips en aardbeien. Bak ze in de pan en eet smakelijk!

3. Met ijs! Chocolate chip cookies zijn sowieso al heerlijk. Maar het kan nóg beter. Kies je favo ijssmaak en doe een bolletje tussen twee chocolate chip koekjes. Bestrooi dan de zijkanten van het ijs met extra chocolate chips. Yummy!

4. In je bananenbrood! Bananen en chocolade is één van de meest smakelijke combi’s ever. Bak jij graag bananenbrood? Verwerk er dan chocolate chips in. Voeg deze voorzichtig toe als alle ingrediënten zijn gemixt. TIP: Dit smaakt nog lekkerder met extra frambozen. Vindt het recept van Sally’s Baking Addiction hier!

5. Ken je de cookiecake? Deze wordt meestal gemaakt van ‘gewoon’ koekjesdeeg. Leuk om eens te proberen met Chocolate Chip koekjesdeeg! Tussen de lagen kun je dan een chocoladevulling gebruiken en bovenop bestrooi je de taart natuurlijk met chocolate chips. Dit klinkt toch fantastisch?!

Klik hier om nog meer te doen met Chocolate Chips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *