1. Kookboeken
  2. Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan.

Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. van Nina de Bruijn

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. van Nina de Bruijn. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nina de Bruijn.

Specificaties van het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan.
HoofdauteurNina de Bruijn
Aantal pagina’s128
Taalnl
HoofduitgeverijChickslovefood
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. van Nina de Bruijn

Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on Track 8 weken plan is een fantastisch boek voor iedereen die op zoek is naar een gezonde manier om gewicht te verliezen en tegelijkertijd meer energie te krijgen. Het boek biedt 8 weekschema's met een gemakkelijk te volgen dagelijks voedingsplan. Elk van de 8 weekschema's biedt een verscheidenheid aan voedingsmiddelen die je helpen je doelen te bereiken. Daarnaast bevat het boek ook 40 heerlijke recepten die body- en gezondheidstransformaties mogelijk maken door middel van voeding. Elk recept bevat veel verse ingrediënten, waaronder groenten, fruit, kruiden en specerijen. Al deze voedingsmiddelen zijn rijk aan voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Daarnaast bevat het boek ook een weekmenu met nuttige tips en trucs om je op de juiste weg te helpen naar je ideale gewicht.

Veelgestelde vragen over het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. van Nina de Bruijn

Het boek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. is geschreven door de auteur Nina de Bruijn. 

Het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. is geschreven in het nl. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Chickslovefood heeft het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. van Nina de Bruijn uitgebracht. Het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789083174846.

Het kookboek Chickslovefood 11 Chickslovefood Het back on track 8 weken plan. van Nina de Bruijn valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken