1. Kookboeken
  2. Handboek voedsel drogen.

Handboek voedsel drogen. van Kuyken, C.

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Handboek voedsel drogen. van Kuyken, C.. Een kookboek bestaande uit 222 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Kuyken, C..

Specificaties van het kookboek Handboek voedsel drogen.
HoofdauteurKuyken, C.
Aantal pagina’s222
TaalNederlands
HoofduitgeverijWeckenonline G.V.C
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Handboek voedsel drogen. van Kuyken, C.

Met het Handboek voedsel drogen kunt u de kunst van het voedseldrogen verkennen. U krijgt een stap-voor-stap-uitleg over het drogen van uw favoriete voedsel. Er staan ook gedetailleerde instructies in over het gebruik van de voedseldroger en hoe u de beste resultaten kunt bereiken. Ook worden er tips gegeven over de beste manier om voedsel te bewaren na het drogen. Naast de uitgebreide instructies heeft het boek ook meer dan 100 beproefde recepten voor het drogen van verschillende soorten voedsel. U kunt aan de slag gaan met het drogen van allerlei soorten fruit, groenten en kruiden. Bovendien wordt er ook uitgelegd hoe u voedsel kunt combineren om een unieke smaaksensatie te creëren. Er is ook extra informatie over het gebruik van verschillende soorten oliën om uw gedroogde voedsel te marineren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Handboek voedsel drogen. van Kuyken, C.

Het boek Handboek voedsel drogen. is geschreven door de auteur Kuyken, C.. 

Het kookboek Handboek voedsel drogen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Handboek voedsel drogen. bestaat uit 222 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Weckenonline G.V.C heeft het kookboek Handboek voedsel drogen. van Kuyken, C. uitgebracht. Het kookboek Handboek voedsel drogen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082235470.

Het kookboek Handboek voedsel drogen. van Kuyken, C. valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken