1. Kookboeken
  2. Fermenteren.

Fermenteren. van Fern Green

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Fermenteren. van Fern Green. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Fern Green.

Specificaties van het kookboek Fermenteren.
HoofdauteurFern Green
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Sappen & Smoothies Boeken

Omschrijving van het kookboek Fermenteren. van Fern Green

Fermenteren is een eeuwenoude techniek. Het is een proces dat de voedselconservering verbetert en de voedingswaarde verhoogt. Het is een duurzame manier om groenten en fruit langer te bewaren. Het voordeel van fermenteren is dat er geen chemische stoffen of conserveringsmiddelen nodig zijn, waardoor het een gezonde optie is. Met een fermenteerpakket kun je makkelijk aan de slag. Je hebt slechts een paar basisingrediënten nodig, zoals groenten, water, zout en een glazen pot. Je kunt ook kruiden en specerijen toevoegen om het fermenteren nog lekkerder te maken. De fermentatie duurt meestal een paar dagen tot enkele weken, afhankelijk van de ingrediënten die je gebruikt. Het resultaat is een smaakvolle maaltijd die voedzaam en lekker is, en die je steeds weer opnieuw kunt maken. Probeer het eens en ontdek de voordelen van fermenteren!

Veelgestelde vragen over het kookboek Fermenteren. van Fern Green

Het boek Fermenteren. is geschreven door de auteur Fern Green. 

Het kookboek Fermenteren. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Fermenteren. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek Fermenteren. van Fern Green uitgebracht. Het kookboek Fermenteren. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023016335.

Het kookboek Fermenteren. van Fern Green valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Sappen & Smoothies Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken