Dessert-fans onder ons: ga naar Tokyo! Heb je wel eens tapas, sushi of andere hapjes gegeten die in een restaurant voorbij komen op zo’n lopende band? Dat heb je in Tokyo met desserts. Bij Maison Able Cafe Ron Ron kun je aan een grote tafel gaan zitten en dan komen er allerlei heerlijkheden voorbij door middel van een bewegend transportsysteem. Taartjes, cupcakes, pancakes, ijs, macarons en nog veel meer. Dat is pas genieten! Het café heet Ron Ron, omdat dit het geluid is wat een kat maakt als hij spint. De kat komt ook op verschillende manieren terug in de desserts. Soms zie je een staartje, soms een hele kat en een andere keer weer pootjes in chocoladevorm. Extreme cuteness!

Foto: Cafe Ron Ron

Uniek concept
Je mag zo veel eten als je wilt voor een bepaald bedrag. Dus als je trek hebt in iets, pak je het zo van de band af. Je moet het wel eerst opeten voordat je aan een ander dessert begint. Ron Ron opende in juli 2018. Het is een uniek all-you-can-eat-concept en tot nu toe de enige ter wereld die haar desserts op deze manier presenteert. Het interieur van dit restaurant is geïnspireerd door Franse cafés en er wordt veel gebruik gemaakt van pastelkleurtjes, zowel aan de muur als bij de desserts.

Nog meer watertanden? Volg @caferonron op Instagram

Foto: Cafe Ron Ron

Dessert
Als je er bent mag je aan een grote tafel gaan zitten en kun je gaan genieten van heerlijke desserts. Naast heerlijk zijn ze ook super cute en vaak een mini-versie van een bekend toetje. Eén van deze is de populaire Japanse crepe. Deze zijn gevuld met slagroom en fruit. Ook een schattig dessert is de mini-dango. Dit is een Japans nagerecht dat bestaat uit een gekookte deegbal gemaakt van rijstbloem. Er zitten er drie aan een stokje in verschillende leuke kleurtjes.

Foto: Cafe Ron Ron

Meer lezen over dit nieuwe restaurant? Kijk dan het filmpje hieronder. Of neem een kijkje op de website van Ron Ron en lees een review op matcha-jp.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *