Een donut is echt een product om gezellig met meerdere mensen te eten. Maar het is nog leuker om met z’n allen van dezelfde donut te smikkelen. Daarom bedacht DK’s Donuts & Bakery uit Los Angeles iets nieuw: MEGA donuts. Mayly Tao, eigenaresse van DK’s vertelt tegen Los Angeles Insider: “Mensen vinden het leuk om donuts in grote groepen te eten. Ze willen het delen.”

INSPIRATIE nodig voor DONUT-TOPPINGS? The Merry Thought zette 9 decadente donut-toppings voor je op een rij. Klik hier!

Foto: Uit filmpje Los Angeles Insider

Ze vervolgt: “Daarnaast heb ik het altijd al geweldig gevonden om nieuwe eet-ervaringen te creëren. Dus vanaf nu bieden we: de mega donut! Deze kun je zowel per stuk bestellen of op elkaar stapelen en er een donut-taart van maken.”

Los Angeles Insider maakte een filmpje van de mega donut. Klik hier om deze te bekijken.

Foto: uit filmpje Los Angeles Insider

Aan de slag –> DIY!
Wil je zelf een MEGA donut bakken? Bekijk onderin dit artikel het voorbeeld van Jade en Gina van Girlys blog die samen een enorme donut bakken en decoreren. Ook een leuk idee voor een kinderfeestje of een bruiloft!

Ook Rachel Weiland creëerde een mooie donuttaart met roze fondant (Engels). Klik hier om de video te bekijken. Ga je liever voor de gewone (kleine) donuts? Vindt dan hier het recept om zachte en luchtige donuts te maken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *