1. Kookboeken
  2. De bijbel van de Thaise keuken.

De bijbel van de Thaise keuken. van Noi Pia-Ud

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De bijbel van de Thaise keuken. van Noi Pia-Ud. Een kookboek bestaande uit 360 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Noi Pia-Ud.

Specificaties van het kookboek De bijbel van de Thaise keuken.
HoofdauteurNoi Pia-Ud
Aantal pagina’s360
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De bijbel van de Thaise keuken. van Noi Pia-Ud

De bijbel van de Thaise keuken is een unieke verzameling van recepten, kooktechnieken en kruiden uit het verre Oosten. Deze bijbel van de Thaise keuken bevat meer dan 500 recepten uit alle delen van Thailand, waaronder de bekende en favoriete gerechten zoals de 'pad thai' en 'gaeng kiew wan'. De recepten zijn eenvoudig te volgen, zelfs voor de beginnende kok. In dit boek staan ook tips en trucs om de authentieke smaak van de Thaise keuken te bereiken. U krijgt informatie over de verschillende kruiden en specerijen die worden gebruikt om de overheerlijke gerechten te maken, en leert hoe u deze ingrediënten kunt kopen en bewaren. Daarnaast biedt deze bijbel u ook informatie over de geschiedenis en cultuur van de Thaise keuken, waardoor u een nog beter begrip krijgt van deze heerlijke gerechten. De bijbel van de Thaise keuken is een must-have voor iedereen die de kunst van de Thaise keuken wil leren. Dit boek brengt u een stuk dichterbij de authentieke Thaise smaak en is een waardevolle bron van kennis voor iedereen die de kunst van de Thaise keuken wil leren. Koop vandaag nog de bijbel van de Thaise keuken en leer de geheimen van deze heerlijke keuken kennen.

Veelgestelde vragen over het kookboek De bijbel van de Thaise keuken. van Noi Pia-Ud

Het boek De bijbel van de Thaise keuken. is geschreven door de auteur Noi Pia-Ud. 

Het kookboek De bijbel van de Thaise keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De bijbel van de Thaise keuken. bestaat uit 360 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek De bijbel van de Thaise keuken. van Noi Pia-Ud uitgebracht. Het kookboek De bijbel van de Thaise keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048848263.

Het kookboek De bijbel van de Thaise keuken. van Noi Pia-Ud valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken