1. Kookboeken
  2. Gezond afvallen.

Gezond afvallen. van Voedingscentrum

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Gezond afvallen. van Voedingscentrum. Een kookboek bestaande uit 200 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Voedingscentrum.

Specificaties van het kookboek Gezond afvallen.
HoofdauteurVoedingscentrum
Aantal pagina’s200
TaalNederlands
HoofduitgeverijStichting Voedingscentrum Nederland Uitg
Keuken
CategorieKookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Boeken

Omschrijving van het kookboek Gezond afvallen. van Voedingscentrum

Gezond afvallen is een boek uitgegeven door het Voedingscentrum. In dit boek wordt je geholpen om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven. Het boek biedt een stapsgewijze benadering, waardoor je je eetgedrag geleidelijk verbetert. Je krijgt concrete tips, informatie, menu-ideeën en recepten om je te helpen met gezond afvallen. Je kunt je dieet in het boek ook aanvullen met dagmenu's en een calorietabel. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat je elke dag mag eten en hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Dit boek is een geweldig hulpmiddel als je op zoek bent naar een gezonde manier om af te vallen. Het biedt je niet alleen kennis, maar ook de mogelijkheid om je eetgedrag te verbeteren en je dieet te verfijnen. Met behulp van dit boek kun je gemakkelijk op gewicht blijven en je gezondheid verbeteren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Gezond afvallen. van Voedingscentrum

Het boek Gezond afvallen. is geschreven door de auteur Voedingscentrum. 

Het kookboek Gezond afvallen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Gezond afvallen. bestaat uit 200 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Stichting Voedingscentrum Nederland Uitg heeft het kookboek Gezond afvallen. van Voedingscentrum uitgebracht. Het kookboek Gezond afvallen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789051770889.

Het kookboek Gezond afvallen. van Voedingscentrum valt in de categorie Kookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken