1. Kookboeken
  2. Het Laura’s bakery bakboek.

Het Laura’s bakery bakboek. van Laura Kieft

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het Laura’s bakery bakboek. van Laura Kieft. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Laura Kieft.

Specificaties van het kookboek Het Laura’s bakery bakboek.
HoofdauteurLaura Kieft
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte Culinair
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Het Laura’s bakery bakboek. van Laura Kieft

Het Laura’s Bakery Bakboek bevat meer dan 50 verschillende recepten die Laura met veel liefde heeft samengesteld. Van traditionele klassiekers zoals de bananenbrood, brownies en appeltaart tot verrassende creaties zoals een donuts cheesecake, rijstpudding met chocolade en een bananencake met toffee. Het Bakboek bevat gedetailleerde stap-voor-stap-instructies met foto’s zodat je precies weet wat je moet doen. Voor ieder recept is een lijst met ingrediënten en de benodigde keukenbenodigdheden opgenomen. Daarnaast geeft het boek tips voor decoratie en presentatie, zodat je baksels er lekker en mooi uitzien. Het bakboek is dus een must-have voor iedereen die van lekker en mooi baksel houdt. Met Het Laura’s Bakery Bakboek kun je elke dag een feestje op tafel zetten!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het Laura’s bakery bakboek. van Laura Kieft

Het boek Het Laura’s bakery bakboek. is geschreven door de auteur Laura Kieft. 

Het kookboek Het Laura’s bakery bakboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het Laura’s bakery bakboek. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte Culinair heeft het kookboek Het Laura’s bakery bakboek. van Laura Kieft uitgebracht. Het kookboek Het Laura’s bakery bakboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789462501638.

Het kookboek Het Laura’s bakery bakboek. van Laura Kieft valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken