Wil je een taart of ander gebakje maken in een hele speciale opvallende vorm? Ga dan naar www.dinarakasko.com. Hier zijn mallen verkrijgbaar in allerlei vormen. De ontwerpster is gek op geometrie en gebruikte architectuur als haar inspiratiebron. Onlangs werd de nieuwe chocoladesoort Ruby geïntroduceerd en de Oekraïense Dinara maakte een project, speciaal voor deze roze chocolade. Het project was een soort algoritme, dat bestond uit 81 taart met een heerlijke inhoud, omhuld met de roze chocolade. In het filmpje onderin dit artikel is te zien hoe het werd gemaakt.

Bron: Dinarakasko.com

Dinara Kasko komt uit Oekraïne. Ze combineert architectuur design met gebak. In het filmpje geeft ze aan dat ze geen simpele dingen wil maken, maar echt iets speciaals wil creëeren. De mallen die ze maakt hebben allerlei bijzondere patronen. Klik hier om verschillende van haar kunstwerken te zien en te genieten van de prachtige creaties. Om de mallen te maken, gebruikt de kunstenares een 3D-printer.

Bron: Dinarakasko.com

Dinara postte onlangs een recept voor de feestdagen. Gebak met biscuit, caramelmousse en allerlei andere lekkere ingrediënten. Natuurlijk was het belangrijk dat dit er ook uit zou zien als een kunstwerk. Klik hier voor het recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *