1. Kookboeken
  2. Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer.

Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. van Diverse auteurs

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. van Diverse auteurs. Een kookboek bestaande uit 112 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Diverse auteurs.

Specificaties van het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer.
HoofdauteurDiverse auteurs
Aantal pagina’s112
TaalNederlands
HoofduitgeverijCentrale Uitgeverij Deltas
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. van Diverse auteurs

Met de Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer heb je bijna geen andere keukenapparaten meer nodig. Fry-lovers, hier is je kans om je favoriete gezonde snacks te bakken zonder olievlekken en ongezonde vetten. Er staan meer dan 45 vetarme, lekkere recepten in dit boek. Van snelle tussendoortjes, volwaardige avondmaaltijden tot zoete desserts. Maak bijvoorbeeld gezonde groentechips, tomatenquiche, zoete-aardappelbrood of zelfs een frambozentaartje. Ook krijg je ideetjes voor bijgerechten en sausjes om je maaltijd helemaal compleet te maken. Met deze airfryer-recepten ga je nooit meer tevergeefs op zoek naar lekkere, gezonde gerechten. Verras je gasten met een bijzondere maaltijd of verwen jezelf met een heerlijk dessert. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. van Diverse auteurs

Het boek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. is geschreven door de auteur Diverse auteurs. 

Het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. bestaat uit 112 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Centrale Uitgeverij Deltas heeft het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. van Diverse auteurs uitgebracht. Het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789044755428.

Het kookboek Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer. van Diverse auteurs valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken