1. Kookboeken
  2. Puur koken zonder pakjes.

Puur koken zonder pakjes. van Williene Klinck

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Puur koken zonder pakjes. van Williene Klinck. Een kookboek bestaande uit 250 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Williene Klinck.

Specificaties van het kookboek Puur koken zonder pakjes.
HoofdauteurWilliene Klinck
Aantal pagina’s250
TaalNederlands
HoofduitgeverijSmakelijck
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Puur koken zonder pakjes. van Williene Klinck

Met dit kookboek Puur koken zonder pakjes kun je teruggaan naar de basis. Geen pakjes, zakjes en poeders meer, maar echte ingrediënten die je zelf kunt samenstellen. In dit boek staan recepten die zijn nagebootst van de bekende pakjes en zakjes uit de supermarkt. Maar door gebruik te maken van verse ingrediënten, krijg je veel meer smaak. Daarnaast geef ik bij de recepten tips hoe je het kunt aanvullen met meer groenten, hoe je het vegetarisch, zuivelvrij, glutenvrij of volledig plantaardig kunt maken. Koken zónder pakjes en zakjes is niet moeilijk. Met de juiste basisvoorraad kun je volop aan de slag en zelf je eigen kruidenmixen en maaltijden samenstellen. Kies je voor een kookboek met Puur koken zonder pakjes, dan kies je voor een gezondere en lekkerdere maaltijd. Je kunt de gerechten aanpassen naar je eigen smaak, zonder teveel zout, smaakversterkers, suikers of andere onnodige toevoegingen. Puur, simpel en smaakvol!

Veelgestelde vragen over het kookboek Puur koken zonder pakjes. van Williene Klinck

Het boek Puur koken zonder pakjes. is geschreven door de auteur Williene Klinck. 

Het kookboek Puur koken zonder pakjes. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Puur koken zonder pakjes. bestaat uit 250 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Smakelijck heeft het kookboek Puur koken zonder pakjes. van Williene Klinck uitgebracht. Het kookboek Puur koken zonder pakjes. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082075090.

Het kookboek Puur koken zonder pakjes. van Williene Klinck valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken