Onlangs lazen we van een nieuwe trend: Cheesecake op een stokje. Deze lekkernij is sinds vorig jaar ook in Nederland verkrijgbaar bij Nienke’s in Enschede. In een interview met Indebuurt.nl geeft ze aan dat ze deze trend op een filmpje voorbij zag komen. “Ik dacht gelijk: ‘Dat wil ik ook’! Ze vertelt tegen Baknieuws dat het een groot succes is. “Ik probeer elke keer weer nieuwe toppings uit om het leuk te houden. Zo had ik rond Sinterklaas bijvoorbeeld speculaaskruimels.”

Foto: Nienke’s

Heel veel lekkers
Eerst wordt er chocolade over de cheesecake heen gegoten. Daarna wordt de topping toegevoegd. Nienke biedt verschillende toppings, waaronder oreo, stroopwafel en discodip. De cheesecake is dan nog niet klaar, er komt nog een lekker sausjes overheen in de smaken aardbei, caramel of chocolade.” De jonge onderneemster wisselt haar assortiment regelmatig en klanten hebben genoeg keuze. “Het is de bedoeling dat de klant de cheesecake op een stokje zelf mag samenstellen. Uiteraard zijn goeie ideeën van de klanten ook altijd welkom.” Klik hier voor het hele artikel van Indebuurt.

Op haar website schrijft Nienke: “Bij Nienke’s cupcakes, muffins and more is de toonbank dagelijks gevuld met heerlijke cupcakes, muffins en meer lekkernijen. Ook kun je online je bestelling plaatsen en deze in de winkel afhalen. Tevens is er de mogelijkheid om ter plekke je favoriete muffin te verorberen, onder het genot van een heerlijke cappuccino, latte macchiato, thee of een ander drankje.”

Foto: Nienke’s

Zelf maken?
Woon je niet in Enschede en wil je zelf deze trend uitproberen? Klik hier voor het recept van Cheesecake op een stokje van Jumbo.

Op de website van Nienke’s vind je meer over haar shop.

Foto: Nienke’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *